Gdje sam? Skip Navigation Links Vijesti i arhiva

Novosti News

5.6.2015. 0:22
čitateljski klub
 

Primili smo lijepo pismo mr.sc. Narcise Potežice o sastanku Čitateljskog kluba kojeg uspješno vodi:


Poštovana gđa Melita,


Šaljem Vam informaciju o jučerašnjem Čitateljskom klubu održanom kao i uvijek prvu srijedu u mjesecu, 5. lipnja u 17 sati. To je dvanaesti sastanak koji je ujedno zadnji susret na kraju ove šk. godine 2014./15. pred ljetni pauzu do ponovnog sastanka u jesen.


Ovaj put je na sastanku sudjelovalo 15 članova.


Kao prvo voditeljica mr.c. Narcisa Potežica analizirala je Anketni upitnik o djelovanju Čitateljskog kluba, kako bi se saznalo o čitateljskom ukusu članova (omiljeni pisac i najdraža knjiga te koja im se knjiga najviđe svidjela od onih o kojima se razgovaralo na Čitateljskom klubu.)

Najveći broj članova koji sudjeluju u radu Kluba je odgovorilo da dolaze zbog ugodnog druženja i razgovora, boljeg informiranja i izmjene mišljenja, te što čuju zanimljive prikaze i bolje upoznaju židovsku književnost.


Drugo, mr.sc.Narcisa Potežica preporučila je novu knjigu Borisa Havela "Pregled povijesti Izraela" (naklada Antibarbarus, 2015.) te su na kraju usvojeni prijedlozi o radu Čitateljskog kluba Ženske sekcije u Židovskoj općini Zagreb, pa je dogovoreno da se tijekom ljetnih mjeseci čitaju knjige Ephraima Kishona, a ponovni susret je u SRIJEDU, 3. listopada 2015.


Zahvaljujem na uvrštenju uz pozdrav od Narcise Potežica