Gdje sam? Skip Navigation Links Vijesti i arhiva

Novosti News

17.8.2018. 21:06
EJC
 

EJC Executive Vice-President Raya Kalenova joins panel at GC4I conference



EJC Executive Vice-President and CEO Raya Kalenova took part in a panel on defending Israel’s legitimacy at the Global Coalition for Israel (GC4I) conference held in Jerusalem. The panel brought together experts from four continents to share approaches and ways of thinking on combatting attacks on the legitimacy of the Jewish state.

Raya Kalenova ,  I zvršna potpredsjednica Europskog židovskog kongresa i CEO, sudjelovala je na  konferenciji u Jeruzalemu  na panelu koji je branio legitimitet Izraela  ( na GC41) . Na panelu su se okupili eksperti sa 4 kontinenta da izmijene mišljenja i načine kako da odbrane legimitet Židovske države.

Govoreći o povećanju anti- izraelskih izjava  i ozračja u europskom javnom prostoru , Kalenova je kazala: Povećanje novog antisemitizna ne ugrožava samo legitimitet Izraela već i židovske zajednice u Europi.

Zbog toga se borba za Izrael ne može odvojiti od naše  borbe protiv antisemitizma, jer je "delegitimizacija" osnovni element u modernom antisemitizmu... Mi trebamo pragmatičnu strategiju u toj borbi. ..