Gdje sam? Skip Navigation Links Vijesti i arhiva

Novosti News

11.12.2016. 9:44
mozak
 

Stephen Hawking Predicts, "This Pill Will Change Humanity"

Stephen Hawking credits his ability to function and maintained focused on such a high level to a certain set of "smart drugs" that enhance cognitive brain function and neural connectivity, while strengthening the prefrontal cortex and boosting memory and recall.


Stephen Hawking zahvaljuje svoju sposobnost za rad i mogućnost fokusiranja na tako visoki nivo problema, posebnom " Pametnom lijeku" koji povećava moždane fukcije i nervnu kognitivnost , ojačava prefrontalni korteks mozga , pojačava memoriju i sjećanje.


U jednom intervju Hawking je kazao da je njegov mozak "oštriji" nego ikada prije, mnogo jasniji i fokusiran , a to zahvaljuje upotrebi "InteliGEN".


 Dodao je: mozak je kao mišić, on mora raditi i uzimati dodatke za mozak, kako to  uzimaju "bilderi". I to je upravo ono što ja radim kako bi pojačao svoje mentalne sposobnosti.


Nakon 7 godina znanstvenici na Harwardu su konačno  probili granicu budućnosti mozga otkrićem novog "pametnog lijeka" koji podiže kvocijent inteligencije , memoriju imogućnost fokusiranja sve do 100%. To je tim znastvenika za mozak koji su pronašli prirodni dodatak koji može potaknuti kvocijent inteligencije.

Taj "dodatak" koji su pronašli je najbolji lijek da popravi pamćenje , izoštri pažnju i uopće poveća IQ.


Tim istraživača predvodi dr. Rosenhouse koji je dao recept lijeka: sadrži vitamine i esencijalne tvari koje treba mozak za svoj kognitivni rast- što uključuje tzvkratku i dugu memoriju, energiju, fokusiranje, mogućnost rješavanja problema i sposobmost mozga uopće. Istraživači vjeruju da će to dovesti do "slidećeg stadija evolucije" i moći pomoći svima na "planetu".


Dalje čitajte u originalnom članku na