Gdje sam? Skip Navigation Links Vijesti i arhiva

Novosti News

8.5.2020. 15:17
Austrija
 
AUSTRIAN PARLIAMENT HOLDS SPECIAL MEETING IN MEMORY OF MAUTHAUSEN LIBERATION


may5.jpeg


  The President of the Jewish Community of Vienna, Oskar Deutsch, took part in a special meeting of the Presidential Conferences of the Austrian National Council and Federal Council in memory of the victims of National Socialism respectively the country’s lower and upper houses of parliament, organised by the President of the Austrian National Council, Mr. Wolfgang Sobotka.

Predsjednik Židovske zajednice u Beču Oskar Deutsch. sudjelovao je na  specijalnoj  konferenciji u Saveznom vijeću koja je održana na sjećanje za žrtve Nacional- socijalizma, zajedno s Gornjim i Donjim parlamentom. Konferenciju je organizirao predsjednik "Austrian National Council-a"  Wolfgang Sobotka.

 Zajedno s Federalnim predsjednikom Robertom Seeberom sastanak je održan  u Hofburgu, rezidenciji austrijskog predsjednika. 

Kako bi se umanjio rizik od infekcije s COVID-19,  sastanku je prisustvovala  mala grupa,  a diskusija je snimljena  unaprijed. Snimljen je i razgovor u Mathausen memorijalu sa direktoricom Memorijala Barbarom Gluck i drugim učesnicima...