Gdje sam? Skip Navigation Links Vijesti i arhiva

Novosti News

16.8.2020. 11:13
Izrael
 

  Coronavirus: Gov’t votes to open skies to Croatia, Bulgaria, Greece

Vlada je glasala da se otvori mogućnost letenja u Hrvatsku, Bugarsku i Grčku.

On Thursday, the Health Ministry reported that 1,614 people were diagnosed with coronavirus the day before, and another 1,069 between midnight and press time

By MAAYAN JAFFE-HOFFMAN            


The coronavirus cabinet on Thursday concluded decided that Israelis will be able to fly to Bulgaria, Croatia and certain locations in Greece, and when they return home, they will not be required to enter isolation. The decision is expected to go into effect on August 16.Among the countries that were expected to be on the list but were not approved on Thursday: Austria, Denmark, Finland, Georgia, Germany, Hungary, Jordan, Latvia and Lithuania.

Kabinet za corona virus je zaključio da Izraelci mogu putovati ( letjeti) u Bugarsku i Hrvatsku i neke lokacije u Grčkoj.Odluka stupa na stranu 16. srpnja, a  kada se vrate kući neće trebati ići u izolaciju.Svi uvjeti još nisu određeni, možda će se tražiti ( za Bugarsku) 72 sata stari test prije puta.Tako dugo dok su negativni putnici ne trebaju biti izolirani ili ponovno provjeravati. Slično bi trebalo biti i za put u Hrvatsku, ali provjera bi trebala biti 48 sati prije puta.

Izrael se nada da će i europske zemlje imatitakvu praksu prema Izraelu jer sada većina zemalja još uvijek ne prihvaća Izraelce zbog velikog broja zaraženih virusom....

tako je u četvrtak dijagnosticirano 1614 slučajeva a dan orrije 1.069.  U teškom stanju je 371 a 110 na respiratoru. Umrlo je 651.

.........