Gdje sam? Skip Navigation Links Vijesti i arhiva

Novosti News

18.11.2020. 17:24
Poruka Stefanie Salzer, predsjednice Svjetske organizacije preživjelih
 
Dear Friends in the Survivor Community,

You may remember that, for some years, we had WFNU ( World Federation News Update)——a convenient way to refer to our updates of particular news, events and conferences of Child Survivors and Descendants.It certainly is time to bring back that very worthwhile means of communication——particularly now, when even local group gatherings everywhere cannot be convened.

Dragi prijatelji u zajednici preživjelih

Vjerojatno se sjećate da smo prije nekoliko godina imali WFNU ( World Federation News Update) što je bio dobar način da objavimo  posebne novosti, događaje, naše konferencije. Sada je opet vrijeme da vratimo taj vrlo vrijedan način komunikacije- osobito  kada se druženje lokalnih grupa   ne mogu organizirati. 

Max Arpels Lezer  (izvršni potpredsjednik) se dogovorio sa  asistenticom Suzan Dubin , koja je ponudila da će WFNU slati svim članovima koji su sudjelovali na konferencijama i za koje ima  mail -adrese. Zbog toga šaljite važne informacije Maxu, koji će ih slati dalje kako bi naša zajednica ostala povezana.

Prva vijest u WFNU:

Kako Vam je poznato mi smo morali otkazati našu 2020 WFJCSHD konferenciju. Nadamo se da ćemo je moći održati od 5-8-studenog u Marriott Grand hotelu u St. Louisu. 


Želim Vam sve najbolje u ovo teško vrijeme  , za Vaše zdravlje, za Vaše obitelji i prijatelje, u nadi da će se razriješiti ova kriza

Vaša Stefanie 


Stefanie Seltzer
President
World Federation of Jewish Child Survivors of the Holocaust and Descendants