Gdje sam? Skip Navigation Links Vijesti i arhiva

Novosti News

2.1.2021. 11:25
iz Claims conferencije
 

Primili smo pismo od izvršnog podpredsjednika Claims  konferencije Grega Schneidera

Dear Melita,

2020 was certainly not what we expected – not for the Claims Conference and certainly not for Holocaust survivors. The Claims Conference started the year by traveling to Poland to celebrate the 75th anniversary of the liberation of Auschwitz and finished the year virtually honoring Holocaust survivors during Chanukah on International Holocaust Survivors Night via Zoom.

2 020 godina sigurno nije bila onakva kakvu smo očekivali ni za Claims konferenciju ni za one koji su preživjeli Holokaust. Počelo se putovanjem u Poljsku na proslavu 75-godišnjice oslobađanja Auschwitza,  a završilo godinu sa virtualnom proslavom Hanuke na "Internacionalnu noć preživjelih"- i to preko zooma.

Iako  nas je Covit 19 prisilio da reorganiziramo sve naše aktivnosti nismo sumnjali da ih  ne bi mogli djelovati. Iako su zatvaranje i karantene izolirane preživjele  u svim zemljama uspjeli smo zajedno sa osigurati da su dobili medicinsku njegu i pomoć, kompenzacijsko plaćanje, njegu u kući i da svaki preživjeli zna da nije sam....

U pripremi za 2021 godinu mi smo uvjereni u naše sposobnosti da brinemo o preživjelima  bez obzira na  poteškoće.,...


Sretna Nova Godina
Greg Schneider