Gdje sam? Skip Navigation Links Vijesti i arhiva

Prijava korisnika





  

Novosti News

18.8.2021. 15:06
Praznici
 
High Holy Day recommendation: Entry to synagogue only with 3rd vaccine

Preporuke za velike židovske praznike: Ulaz u sinagoge ( u Izraelu) biti će moguć samo za one koji su primili treću dozu cjepiva

Rosh Hashana  begins this year on Monday, September 6, in the evening. 

Yom Kippur  takes place this year on the evening of  September 15.

Only those vaccinated with the third dose of the coronavirus vaccine, those who have recovered from the virus and those who were recently tested should be allowed to attend High Holy Day services in synagogues, the World Organization of Orthodox Communities and Synagogues recommended on Tuesday, as the Delta variant continued to spread in Israel and around the world.

Samo oni koji su primili treću dozu cjepiva, koji su preboljeli virus i koji su se najnovije testirali,  moći će prisustvovati službama u sinagogama - preporuka je  "Svjetske organizacije ortodoksnih zajednica i sinagoga"  zbog  kontinuiranog širenja Delta varijante virusa u Izraelu i u svijetu. Svi drugi koji se mole trebaju to učiniti na otvorenom. Naglašena je i važnost nošenja maski u toku cijele službe, držanje distance i izbjegavanje ljubljenja svitka Tore ili rukovanja. Služenje   treba skratiti što je moguće i početi ga ranije.

Dalje čitajte u originalnom članku:

"Safe prayer with heartfelt intention will come before the Throne of Honor and God willing, 'This hour will be an hour of compassion and a time of favor before You.' May we merit a complete healing, good news, salvation and comfort," said the organization on Tuesday.