Gdje sam? Skip Navigation Links Vijesti i arhiva

Prijava korisnika





  

Novosti News

22.8.2021. 15:16
treća doza cjepiva
 
Izrael 

Coronavirus: Over 7% of 40-year-olds get 3rd shot in two days 

U nedjelju je bilo 666 pacijenata u teškom stanju.


Overall, some 1.38 million individuals have gotten a third shot, some three weeks after Israel launched the vaccination campaign for those over 60 who were fully inoculated at least five months earlier.

 Ukupno je oko 1,38 milijuna osoba primilo treću dozu cjepiva, nakon što je Izrael pokrenuo kampanju   za osobe starije od 60 godine koje su bile cijepljene s dvije doze prije najmanje pet mjeseci.  

Vjeruje se da će kao rezultat te kampanje  Izrael biti u stanju spriječiti rast slučajeva  i smrtnost,  te da će izbjeći potrebu za "lockdown" u rujnu .

Ministri su  diskutirali  o tome da se traži regularni corona test za studente kako bi se odmah identificirali novi slučajevi i primijenila karantena, osobito u "crvenim gradovima",  u kojima je cijepljeno manje od 70%. 

Predsjednik Bennet je rekao da će  nastojati da svaki roditelj studenta u Izraelu primi test za testiranje kod kuće kako bi dan prije početka školske godine  provjerili djevojčice i dječake  i ispunili potvrdu da su  negativni na Coronu.