Gdje sam? Skip Navigation Links Vijesti i arhiva

Prijava korisnika





  

Novosti News

16.10.2021. 22:51
muzej
 
Museum of Tolerance a step toward eradicating evil 

Larry Mizel told attendees that the museum is a result of a pledge he made years ago to use his time and resources to improve the world by promoting tolerance and acceptance.




Speaking at the 10th Annual Conference of The Jerusalem Post held at the Museum of Tolerance, Larry Mizel, chairman of the Simon Wiesenthal Center and of the Museum of Tolerance, as well as one of its founders, said that the new museum is a “significant step to eradicating the evils of racism and antisemitism from the world.”

Muzej tolerancije  je korak ka iskorjenjivanju zla 
Larry Mizel rekao je posjetiteljima da je muzej rezultat obećanja koje je dao prije mnogo godina da će iskoristiti svoje vrijeme i resurse za poboljšanje svijeta promicanjem tolerancije i prihvaćanja.
 
Govoreći na desetoj godišnjoj konferenciji "The Jerusalem Posta" održanoj u Muzeju tolerancije, Larry Mizel, predsjednik Centra Simon Wiesenthal i Muzeja tolerancije ( i jedan od njegovih osnivača), rekao je da je novi muzej „značajan korak u iskorjenjivanju zla rasizma i antisemitizma iz svijeta. ”

Mizel je pohvalio one koji su omogućili i pomogli u izgradnji muzeja i izrazio želju da se time unaprijede vrijednosti tolerancije, solidarnosti, otvorenosti i suradnje