Gdje sam? Skip Navigation Links Vijesti i arhiva

Novosti News

27.10.2010. 17:11
Novosti iz Židovske općine u Splitu
 

Od predsjednice Židovske općine u Splitu, gospođe Ane Lebl, primili smo slijedeću obavijest:

Zidovska opcina Split Vam salje dvije informacije:

1) Od 1. 07. 2010. nova predsjednica Zenske sekcije nase Zidovske opcine je Maja Gorjan, jednoglasno izabrana na sastanku Zenske sekcije na kojem se dotadasnja dugogodisnja uspjena predsjednica Bjanka Prelevic zahvalila i, radi zdravstvenih problema, prepustila vodstvo novoj predsjednici.

 

sastanak Unije u Opatiji



2) Otvorena je web stranica Zidovske opcine Split www.zost.hr , jos uvijek probno, radi turisticke sezone vise na engleskom, a u daljem procesu izrade planira se njeno dopunjavanje.

Pozdrav, Ana Lebl

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo u ime Unije Židovskih žena Hrvatske dugogodišnjoj ,uspješnoj, odanoj i marljivoj predsjednici Ženske sekcije u Splitu, gospođi Bjanki Prelević.

Njena je velika zasluga da je  očuvala židovsku tradiciju, organizirala humanitarne akcije, zbrinjavala brojne izbjeglice 90-tih, organizirala  socijalnu i zdravstvenu anketu  te  sudjelovala u međunarodnim i domaćim akcijama i sastancima židovskih žena.

Nadamo se da će i nadalje sudjelovati u našim aktivnostima.

Čestitamo gospođi Maji Gorjan na izboru i poznavajući njenu savjesnost i ozbiljnost znamo da ćemo uspješno surađivati i da će ženska sekcija u Splitu imati  i daljnje uspjehe.

Osobito velika čestitka na novoj WEB stranici Židovske općine u Splitu, koja izvrsno izgleda, a nadamo se da će osim na engleskom, biti i na hrvatskom jeziku.